FINNTech sails in Croatia

18.4.-21.4.2020

Purjehdi teknologian aallonharjalle!

Kroatian suomalaisin ohjelmistokehitystalo Software Sauna järjestää yhteistyössä Qsailin kanssa Tech-henkisen purjehdusseminaarin Dalmatian rannikolla huhtikuun lopussa.

Viime keväänä alkunsa saanut Suomi IT:n purjehdusseminaari seilataan taas huhtikuussa 2020! Varaa paikkasi ajoissa, sillä paikkoja on vain rajoitetusti.

Seminaarissa pureudutaan ajankohtaisiin aiheisiin IT-maailmasta, niin Suomesta kuin maailmalta. Teemoina tällä kertaa mm. multisite operaatiot, nearshoring, suomalaisten IT-yritysten kansainvälistyminen sekä purjehdusinfoa Kroatiasta.

Asiaosuuden lisäksi luvassa rentoa yhdessäoloa Kroatian kevätauringon alla, “leikkimielistä” purjehduskilpailua ja networkingiä.

Hinta

795,00 € + VAT 25%
(Hinta sis. venemajoituksen sekä ruokailut)

Lennot

Osallistujat varaavat itse lennot (esim. Norwegian: 17.4. Hki-Split / 6:30-8:30, 21.4. Split-Hki / 11:15-15:10).

HUOM! Voitte saapua omatoimisesti jo aiemmin tai jäädä vaikka loppuviikoksi Kroatiaan. Dalmatia on parhaimmillaan tähän vuodenaikaan ennen turistimassoja. Myös Qsailin veneet ovat vuokrattavissa tiistaista-lauantaihin (21.4.-25.4.) asti.

Ilmoittaudu / lisätietoja

Software Sauna on Kroatian esimmäinen suomalaisomisteinen koodaritalo. Nöyrä tavoitteemme on olla maan paras työpaikka ja luotettava kumppani pohjoismaalaisille asiakkaillemme. Zagrebin saunaseuraan hyväksytään ainoastaan kokeneita full stack kehittäjiä, joten alimpia lauteita ei meiltä löydy. Mieli asioita meidän koodareille ovat uusimmat JavaScript-teknologiat, JVM, Python sekä agile.

QSail on vuodesta 2016 purjeveneitä Kroatiassa vuokrannut suomalaisomisteinen yritys. Kotisatamana heidän purjeveneille toimii Marina Frapa Rogoznicassa, 30km Splitin lentokentältä pohjoiseen. Frapa on valittu usein Vuoden satamaksi Kroatiassa ja vuonna 2018 se valittiin jälleen parhaaksi kahdessa eri kategoriassa. Qsailin fleettiin kuuluu neljä purjevenettä: Bavaria 46 Cruiser (2007), Hansen 388 (2018), 455 sekä 505 (2017).