FINNTech sails in Croatia

18.4.-21.4.2020

Purjehdi teknologian aallonharjalle!

Kroatian suomalaisin yritys Software Sauna järjestää yhteistyössä Qsailin kanssa Tech-henkisen purjehdusseminaarin Dalmatian rannikolla huhtikuussa. Seminaarissa pureudutaan IT-maailman ajankohtaisiin aiheisiin niin Suomesta kuin maailmalta.

Viime keväänä alkunsa saanut Suomi IT:n purjehdusseminaari seilataan taas huhtikuussa 2020! Varaa paikkasi ajoissa, sillä paikkoja on vain rajoitetusti.

Teemoina tällä kertaa mm. multisite operaatiot, nearshoring, IT-yritysten kansainvälistyminen. Puhujina mm. Perttu Monthan, DK&A ja Mika Viskari, Wunderdog.

Asiaosuuden lisäksi luvassa rentoa yhdessäoloa Kroatian kevätauringon alla, “leikkimielistä” purjehduskilpailua ja networkingiä.

Hinta

795,00 € + VAT 25%
(Hinta sis. venemajoituksen sekä ruokailut)

Lennot

Osallistujat varaavat itse lennot (esim. Norwegian: 17.4. Hki-Split / 6:30-8:30, 21.4. Split-Hki / 11:15-15:10).

HUOM! Voitte saapua omatoimisesti jo aiemmin tai jäädä vaikka loppuviikoksi Kroatiaan. Dalmatia on parhaimmillaan tähän vuodenaikaan ennen turistimassoja. Myös Qsailin veneet ovat vuokrattavissa tiistaista-lauantaihin (21.4.-25.4.) asti.

Ilmoittaudu / lisätietoja

Software Sauna on Kroatian esimmäinen suomalaisomisteinen koodaritalo. Nöyrä tavoitteemme on olla maan paras työpaikka ja luotettava kumppani pohjoismaalaisille asiakkaillemme. Zagrebin saunaseuraan hyväksytään ainoastaan kokeneita full stack kehittäjiä, joten alimpia lauteita meiltä ei löydy. Meidän koodareiden sydäntä lähellä ovat uusimmat JavaScriptit, JVM, Python, .NET sekä ketterän kehityksen prinsiipit.

QSail on vuodesta 2016 purjeveneitä Kroatiassa vuokrannut suomalaisomisteinen yritys. Kotisatamana heidän purjeveneille toimii Marina Vlaška, Bračin saarella Splitin edustalla. Qsailin fleettiin kuuluu neljä purjevenettä: Bavaria 46 Cruiser (2007), Hansen 388 (2018), 455 sekä 505 (2017).