Ensimmäinen FINNTech sails in Croatia vie sinut teknologian aallonharjalle!

Tule mukaan huhtikuussa, kun Kroatian kuumat suomalaiset Software Sauna ja Qsail järjestävät yhteistyössä Tech-henkisen purjehdusseminaarin Dalmatian rannikolla. Neitsytpurjehduksella on vain rajoitetusti tilaa, joten ilmaise kiinnostukseni nopeasti ja varaa paikkasi. Luvassa ajankohtaisia aiheita IT-maailmasta, niin Suomesta kuin maailmalta. Puhujiksi tähän mennessä ovat lupautuneet Wunderdogin toimitusjohtaja Mika Viskari, Mikko Torikka – päätoimittaja Tekniikka&Talous, sekä yksi Kroatian startup-skenen tähdistä Ivan Burazin, joka luotsaa Codeanywhere:a ja Balkanin suurinta teknologia konferenssia.

Luvassa on myös infoa kesäasuntoa Kroatiasta halajaville sekä arvokkaita vinkkejä, mikäli suunnittelet purjehduslomaa Adrianmeren rannikolle.

Alustavan reittisuunnitelman mukaan purjehdimme Rogoznicasta Trogiriin ensimmäisenä seminaaripäivänä. Toisen päivän legi on jo pidempi ja säästä riippuen kohteenamme on Hvarin tai Visin saari, josta palaamme viimeisenä purjehduspäivänä QSailin kotisatamaan Marina Frapaan.

Seminaarin hinta on 495,00 € + VAT 25% per henkilö. Hinta sisältää lentokenttäkuljetukset, seminaariosuuden, venemajoituksen sekä ruokailut (aamiainen, välipalaa veneessä ja illalliset juomineen). Osallistujat varaavat itse lentonsa, mikä tarjoaa oivan mahdollisuuden jäädä vaikka vapun yli Splitiin perheen kanssa. Tämä on kenties paras vuodenaika nauttia Dalmatian lämmöstä ja herkuista ennen kesän turistimassoja. QSail tarjoaa myös osallistujille mahdollisuuden vuokrata heidän veneitä; Bavaria 46 Cruiser (2007), Hanse 388 (2018), 455 sekä 505 (2017) perjantaihin 3.5. asti sopivaan tutustumishintaan.

Täältä pääset suoraan tapahtumasivulle: https://www.softwaresauna.com/finntech-sail-2019/

Tervetuloa Kroatiaan!